Auto Ziyech Rs6

Diposting pada

Jul 9 2020 9 33 et. De nieuwe auto van hakim ziyech.

Renault Talisman Estate Photo And Video Renault Instagram Photo

De 26 jarige voetballer uit dronten kiest een urus in de kleur nero helene.

Auto ziyech rs6. Hakim ziyech buys himself new audi rs6 r to celebrate his chelsea move. Waarheen de ajax speler gaat is nog niet bekend maar wel waarin hij zich vanaf nu gaat verplaatsen. 1 of 125 abt audi rs6 r.

Although the details of ziyech s improved car haven t been released yet the 0 62mph will undoubtedly be quicker than its original pick up due to the 4 0 litre twin turbo v8 that manages 730 bhp. Ziyech trakteert zichzelf op unieke auto van ruim drie ton rtl nieuws. So he upgraded it with a special abt package that would ve cost an additional 70 000.

That being said ziyech has added a spicy audi rs6 r to his vehicle collection which already consists of rides such as a lamborghini aventador and lamborghini urus. Audi abt rs6 r avant c8 in enschede netherlands er rijden er al een aantal rond in nederland als ik sociale media soms in de gaten houd. Dit is de eerste die ik zie en wat is dit een kanon in levende lijven.

Via vdmcars ziyech hakimziyech audi audisport audirs audirs6 rs6avant rs6abt abtrs6 rs6r audirs6r hartvoorautos carparazzi. De middenvelder deed zichzelf een audi rs6 r cadeau. In combo met een misschien wel net zo zeldzame 991 targa 4s exclusive edition.

Abt has customised a total of 125 special audi rs6 r models. Audi rs6 avant c8 in amersfoort netherlands helaas heb ik de rs6 van hakim ziyech gemist en later kwam er nog een rs6 avant c8 langs maar die heb ik ook gemis. A post shared by hartvoorautos nl hartvoorautos nl on jul 8 2020 at 10 52am pdt.

Hakim ziyech was spotted on instagram posing with his newly customised purchase an audi rs6 r customised by german tuners abt. Chelsea new boy hakim ziyech s car collection includes an audi rs6 r with a 70 000 upgrade lamborghinis and a vw golf. Chelsea new boy hakim ziyech can afford a luxury upgrade on an expensive new motor having joined the blues on a 100 000 a week deal.

Hakim ziyech has just received his audi rs6 r with a 70 000 upgrade credit. De nieuwe auto van hakim ziyech is een lamborghini urus die fijn is uitgevoerd. 4 months ago 4076 views by akan anwankwo hakim ziyech has added to a new baby to his collection of cars ahead of his chelsea move the 27 year old midfielder completed a 45million move from ajax to chelsea ziyech scored nine goals in.

Dat mag natuurlijk gevierd worden met een mooi cadeau.

Pin Op Auto S Automobiles Cars Voitures Autos Coches Vehicules Bilar

Hakim Ziyech Koopt 1 Van De 125 Abt Rs6 R S Autoblog Nl In 2020 Stationwagon Suv Auto

Pin Van Rtl Autowereld Op Auto Inspiratie In 2020 Instagram Foto S Instagram Auto

Pin By Elviss On Mustang In 2020 Black Mustang Mustang Cars Sweet Cars

Audi Rs6 R In 2020 Audi Rs6 Audi Rs Audi

Follow Us For More Black Mafia Audi S8 Big Car Amazingcarmoney Audi Big Bla Amazing Cars Car Dream Cars

Audi Rs6 R In 2020 Audi Rs6 Audi Audi Rs

Pin Op Nieuws

Audi Rs6 R In 2020 Audi Rs6 Audi Audi Rs

De Nieuwe Auto Van Hakim Ziyech Is Een Bruut Apparaat Lamborghini Auto Zwarte Velgen

Dit Is De Nieuwe Bloedsnelle Auto Van Hakim Ziyech Ter Waarde Van 300 000 Euro In 2020 Auto Audi

Volvo S60 Volvo S60 Volvo Luxury Cars

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *