Verlaten Vliegtuig Restaurant

Diposting pada

In een oud vliegtuig in gilly charleroi een airbus a310 die vroeger nog als restaurant heeft gediend is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Man haalt gekke toeren uit op vleugel van stilstaand vliegtuig.

Fokker Vliegtuigen 1910 1940 Vliegtuig Luchtmacht Luchtvaart

De man had het restaurant inmiddels verlaten.

Verlaten vliegtuig restaurant. Oud vliegtuig in charleroi in lichterlaaie. Http bit ly subopties sub op govert. En huisvest nu een bowlingbaan en restaurant.

Mijn eigen boek verkrijgbaar via. Zijn jarenlange gloriedagen stopte in 2012 wanneer airbus cafe minder en minder volk over de vloer kreeg en de eigenares besloot het vliegtuig te koop te zetten. Zo n 19 jaar geleden opende het restaurant zijn deuren.

A urban exploring video made with the gopro hero 7 form an abandoned restaurant in belgium. De situatie in ons land is veel beter dan vier weken geleden stak de premier. De niet essentiële winkels mogen heropenen en alleenstaanden kunnen tot twee personen tegelijk uitnodigen tijdens kerst.

De nieuwste attractie van het eiland is geen strand geen tempel geen rijstveld of zonsondergang. Moeten we straks ook zelf de vakken vullen. Het overlegcomité heeft een akkoord bereikt over een aanpassing van de coronamaatregelen.

Best een beangstigende gedachte die uit kan komen als je één van deze verlaten. Gezin uit vliegtuig gezet omdat tweejarige dochter weigert mondmasker te dragen. De een vindt dit prima hoe meer hoe beter.

Waaronder in 1993 toen een vliegtuig van china airlines. Airbus cafe is een verlaten vliegtuig waarin men een restaurant en cocktailbar bouwde. Een boeing 737 op een verlaten plek op bali.

2020 is dodelijkste jaar sinds tweede wereldoorlog. Het is een verlaten vliegtuig in een soort afgraving midden in. Een bewakingsagent van united airlines verzoekt de familie vriendelijk om het vliegtuig te verlaten.

Published on may 23 2020. This cafe restaurant was made in a old airbus a310 and there was an ice cream. Hoofddorp het zelfscannen is bezig aan een enorme opmars.

De ander is minder positief zo bleek uit reacties van onze lezers. Albert heijn xl in het hoofddorpse winkelcentrum vier meren opende zaterdag na een verbouwing liefst 22 zelfscankassa s.

Following The Trail Met Afbeeldingen Luchtfotografie Militair Vliegtuig

Pin On Ghosts Of The Past Military

Airplane Boneyard In The Mojave Desert Vliegtuig Vliegen Verlaten

Nicosia International Airport Nicosia Cyprus The Customer Waiting Areas Restaurant And Check In Counters At This Abandoned Airpo Verlaten

Mojave Desert Boneyard Photo From Michaeljohngrist Com Mojave Aircraft Mojave Desert

Klm Hato Airport Curacao Douglas Dc 10 1980 In 2020 Klm Royal Dutch Airlines Aviation Aviation Airplane

Buffalo Air Canso Wildland Fire Aircraft Art Wildland Firefighter

Beibehang Behang Custom Home Decoratie Foto Handgeschilderde Retro Vliegtuig Tekeningen Industriele Wind Bar R Behang Decor Retro Behang Muurschildering Behang

C N 2072 Jun46 L049 Lockheed Constellation N9412h Grenwood Lake Airport May76 Stored As Pilot S Office Champagne Lady

Oud Restaurant Vliegtuig Vliegtuig Vakantie Curacao

Dc4 Seaboard Western 1946 Ere Moderne Douglas Dc 4 Cargo Airlines Westerns

Abandoned Airplane Restaurant Urban Exploration Curacao 2016 Curacao Urban Exploration Air Aruba

Pin On Bucket List

Restaurant Tycoon Discovers History In The Jungle Page 13 Of 21 Health Skillet เคร องบ นรบ

Daily Mail Online On Vliegtuig

Pin Van Pim Weiss Op Aircrafts

Arrival Of Saint Nicholas By Plane In Evere Sinterklaas Vliegtuig Koninklijk

Pin Op Abandoned

25 Jpg 450 227

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *