Auto Lampje Olie

Diposting pada

Het enige dat hieraan gedaan kan worden is het wissen van de foutcode. De olie is te laag.

Houtwol Aanmaakblokjes 1kg Aanmaakblokjes Bbq En Wax

Dit kan ernstige schade aan je motor opleveren want de olie moet zorgen dat je motor gesmeerd loopt.

Auto lampje olie. Als het olielampje brandt of knippert tijdens het rijden is het belangrijk om uw auto snel aan de kant te zetten. Olie peilen en zo nodig bijvullen of aftappen. Een rood olielampje is namelijk een kritieke foutmelding en blijft in het geheugen van de auto staan.

Een brandend olielampje geeft vaak aan dat er iets mis is met het oliepeil of de oliedruk. Ook bij een sterk vervuilde oliefilter en motorolie kan het olie lampje af en toe oplichten. Motorstoringslampjes gaan branden in het geval van een probleem met de motor of een probleem met het systeem dat de emissies controleert.

Dit heb ik zelf gezien. Olie geeft aan dat het oliepeil te laag is. Bergrem ingeschakeld dit lampje brandt als de bergrem functie van de auto is ingeschakeld.

Ik heb de auto gisteren opgehaald en vandaag ging het lampje van de olie branden tijdens het rijden. Doe dit als het motormanagement lampje brandt of knippert. Is dit het geval dan moet je de olie van de auto peilen en de auto naar een garage brengen anders beschadigd de motor of filter wellicht nog meer.

De oplossing is olie peilen en daarna olie bijvullen of aftappen. Een lampje dat oranje gaat branden als het verbranden van de brandstof in de motor niet verloopt zoals zou moeten. Dit zal dan met name bij een stationair draaiende motor zichtbaar zijn.

Als het lampje toch blijft branden neem dan contact op met een garage of de wegenwacht. Als u olie hebt toegevoegd zodat de peilstok nu voldoende olie bevat en het lampje uit is kunt u de auto besturen als de motor geen geluid maakt. Als je doorrijdt is de kans aanwezig dat de motor zwaar beschadigd raakt.

Soms is het misschien niet veilig om met de auto te rijden. Gisteren is bij de garage het oliepijl nog gecontroleerd. Als de oliepeilstok helemaal geen olie bevat moet u uw voertuig niet besturen zelfs als u olie toevoegt en de motor veel lawaai maakt.

Op het dashboard van je auto bevinden zich allerlei controlelampjes waaronder het motormanagement lampje. Wacht 5 minuten na het uitzetten van de motor en controleer daarna het oliepeil. Een andere indicatie van een mogelijk minder goed aanwezige oliedruk is dat het olielampje bij warm weer motorolie dunner af en toe opflikkert.

Dit gebeurt alleen na het verhelpen van het probleem dat de motor heeft. Een rood olielampje kan niet door u uitgeschakeld worden. Blijft het lampje toch rood branden schakel dan direct de wegenwacht in en rijd niet verder.

Remmen dit lampje gaat branden als de handrem is aangetrokken. In zo n geval is het altijd een goed idee om de codes die worden.

Mijn Auto Verkopen Auto Rookgeur Verkoop

Olielampje Geboorte Geschenk Idee Projecten

41 Camping Hacks That Are Borderline Genius Oil Lamps Diy Camping Camping Diy Projects

Sinterklaas Aftelkalender Met Doosjes Van Kartonnen Bekertjes Aftelkalender Sinterklaas Diys

Vintage Lamp On Pinterest Fenton Lamps Fenton Glassware Fenton Glass

Honda Prelude Mk1 Netherlands Brochure 1979 Honda Prelude Honda Mk1

Olielampje Nostalgie

Geurflesje Incl 6 Geurstokjes Huisparfums Plug Houten

Pin On For Sale In Auction

Een Voorname Dame Uit Heerlen Rijksmuseum Van Oudheden In 2020 Heerle Pop Up Aardewerk

Valy Termometreli Ozel Sap Tasarimli Su Isitici Suave Com Tr Aletleri Mutfak Aletleri

Rare Georgian Channel Islands Silver Bougie Box Wax Jack C1770 Antique Taper Antiques Bougie Oil Lamps

The Antique By Lisa Moore In 2020 Old Lanterns Antique Lanterns Vintage Lanterns

Auto Uit Laten Lezen Met De Computer Want Service Lampje Is Aan Oplossing Olie Bijvullen Myview Veldhoven Garage Erdonk Car Suv Suv Car

Online Veilinghuis Catawiki Brio Vintage Voertuigen New Old Stock 1990 1999 Zweden

Gloednieuwe Machine De Krachtige 8 Platen Antioxidant Maker De Kangen 8 Is Enagic S Meest Krachtige Antioxidant Alkalisch Water Kleine Bedrijven Ontgiftigen

Texaco Stars Goedartig Reclame Olie Texaco Wandborden Retro

Pin On Milk Glass

Lucas Colonia No 260 Acetylene Lamp 1912 Antique Bicycles Bicycle Lamp

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *